Spazio Logo zwart ()
Spazio Verde bv

Sinds 1995 een pionier voor betoverende tuinen

Spazio Verde bv
SpazioVerde kopie

Ga voor niets minder dan de tuin van uw dromen

Wie de tuin van zijn of haar dromen wil laten vormgeven, kan daarvoor op Spazio Verde bv uit Sint-Lievens-Houtem rekenen. Ik, tuinarchitect Patrice De Cocker, werk reeds bijna 30 jaar verfrissende tuinontwerpen uit. Daarbij werd een van mijn stadstuinen tijdens de wedstrijd ‘Vlaamse Tuinaannemer 2009’ met de eerste plaats bekroond.

Tuinprojecten voor particulieren van a tot z

Ik deins er niet voor terug om samen met een team van onderaannemers en vaste medewerkers de handen uit de mouwen te steken. Tuinprojecten voor particulieren volg ik persoonlijk van a tot z op, waarbij ik onder andere:

Mijn werkwijze kenmerkt zich door het belang dat ik aan natuurlijke elementen hecht. Ik probeer de aanwezige beplanting zo organisch mogelijk in mijn moderne designs te verwerken. Milieuvriendelijkheid en een magnifiek uitzicht zijn eigenschappen die ik bij elke uitdaging vooropstel.

SpazioVerde kopie
SpazioVerde kopie
Bestand ()

Tuinaanleg en -onderhoud in heel Vlaanderen

Ik zet mijn schouders onder tuinaanleg en –onderhoud voor particulieren in de ruime regio rond Sint-Lievens-Houtem (bv. Aalst, Dendermonde & Gent) en bij uitbreiding in heel Vlaanderen. Bovendien is het een optie om mij als bemiddelaar, technisch adviseur of gerechtsdeskundige in te zetten bij geschillen over tuinarchitectuur.

Mocht u als bedrijfsleider of in het kader van een grotere opdracht een beroep op mijn dienstverlening willen doen, kan u evengoed van u laten horen. Samen met u zit ik rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Volg me op Facebook om als eerste de recentste totaalconcepten uit mijn portfolio te zien.

Uw tuin tot in de puntjes laten aanleggen & onderhouden?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!