Patrice Logo zwart
Expertisebureau
Patrice De Cocker

Expertisebureau dat juridische bijstand verleent bij tuinarchitectuur

Expertisebureau Patrice De Cocker

Mijn diensten

1

Tijdens mijn werk als onpartijdig bemiddelaar bij geschillen hou ik me strikt aan de deontologische code.

2

Ik werk als technisch adviseur samen met uw raadsman om het technische en juridische aspect van een geschil op te lossen.

3

Als gerechtsdeskundige ben ik bij verscheidene rechtbanken werkzaam en bied ik juridische ondersteuning aan.

Bemiddelaar, technisch adviseur
& gerechtsdeskundige

Juridische ondersteuning of bemiddeling nodig? Klop gerust aan bij Expertisebureau Patrice De Cocker uit Gent. In 1995 startte ik, zaakvoerder Patrice, als zelfstandig tuinarchitect. Die sector ken ik bijgevolg als mijn broekzak.

Inmiddels ben ik ruim vijftien jaar actief als bemiddelaar, technisch adviseur en gerechtsdeskundige. Daarvoor volgde ik onderstaande opleidingen:

Ik ben gespecialiseerd in tuinarchitectuur in de breedste zin van het woord. Daarbij tracht ik betrokken partijen met elkaar te verzoenen.

Bij een niet-akkoord ga ik over tot een voor– of eindverslag. Niet alleen rechtbanken, maar ook particulieren en tuinaannemers kunnen op mijn objectieve tussenkomst vertrouwen.

IMG
IMG
IMG

Expertisebureau voor binnen- en buitenlandse ondersteuning

Mijn expertisebureau heeft een klantenbestand dat zich in de regio van Gent en bij uitbreiding in heel België bevindt. Verder sta ik open voor buitenlands cliënteel en verdiep ik me in de wetgeving van het land of de streek waarin u zich bevindt.

Tijdens een vrijblijvende afspraak is er ruim voldoende tijd om uw situatie aan mij voor te leggen. Na aandachtig te luisteren, werk ik een resultaatgericht plan van aanpak uit.

Professioneel advies van een bemiddelaar of gerechtsdeskundige inwinnen?

Maak vandaag nog een afspraak!